Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Title: Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками
Other Titles: Улучшение качества изделий из дриждживого теста улучшая добавками
Improving the quality of products made of dough improving additives drizhdzhivoho
Authors: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М. , Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 250-255
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлібопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиною
В данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковиной
In this paper we considered the feasibility of using organic acids and their sodium salts together with glycerol to improve the properties of bakery flour with low gluten
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_38.pdf318.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.