Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Погожих, М. І.
;
Янчева, М. О.
;
Абсалямов, Ю. Г.
2010
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2010
Підвищення товарознавчих властивостей замороженої риби
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
2010
Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи
Погожих, М. І.
;
Цуркан, М. М.
2010
Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гавриш, А. В.
Discover
Author
1
Абсалямов, Ю. Г.
1
Гавриш, А. В.
1
Гасай, Є. Л.
1
Гринченко, О. О.
1
Карбівнича, Т. В.
1
Нєміріч, О. В.
1
Одарченко, А. М.
1
Одарченко, Д. М.
1
Пивоваров, П. П.
1
Сподар, К. В.
.
next >
Subject
2
заморожування
1
буряк столовий
1
залізовмісна дієтична добаваи «Ге...
1
композиції на основі крохмалю
1
кондитерська глазур
1
кулінарна продукція
1
напівфабрикати
1
напівфабрикати жирові
1
напівфабрикати овочевої суміші
1
риба заморожена
.
next >
Date issued
5
2010
Has File(s)
5
true