Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі
: [8]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі | Яцун, Л.М. |
2018 | Формування системи маркетингових комунікацій ЗВО як запорука підвищення його рейтингу | Тарасов, І.Ю.; Прядко, О.М. |
2018 | Особливості використання елементів marketing-mix закладів вищої освіти | Прядко, О.М.; Олініченко, К.С.; Афанасьєва, О.П. |
2018 | Крос-функціональна взаємодія в корпораціях | Носач, Л.Л.; Величко, К.Ю.; Гринько, П.Л.; Печенка, О.І. |
2018 | Інновації як об’єкт маркетингового управління в міжнародному бізнесі | Андросова, Т.В.; Козуб, В.О.; Чернишова, Л.О.; Кот, О.В. |
2018 | The current trends of the educational services market in Ukraine | Ushakova, N.; Pominova, I. |
2018 | Special features of performance of the market of higher education products | Savytska, N.; Zhehus, О.; Kaluzhynova, Т. |
2018 | Improvement of marketing complex for enterprises of hospitality and retail industry | Yancheva L.; Melushova І.; Mykhailova M. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8