Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
Title: | Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі |
Authors: | Яцун, Л.М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: Вид-во Іванченка І. С. |
Citation: | Яцун Л. М. Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 150-172. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782 |
ISBN: | 978-617-7675-02-9 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_150-172.pdf | 389.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.