Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
Title: Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі
Authors: Яцун, Л.М.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: Вид-во Іванченка І. С.
Citation: Яцун Л. М. Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 150-172.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
ISBN: 978-617-7675-02-9
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_150-172.pdf389.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.