Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Назва: Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції
Автори: Голосняк, Т. А.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Желева, Т. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Голосняк Т. А. Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О., Желева Т. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_88-88.pdf129.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.