Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Название: Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції
Авторы: Голосняк, Т. А.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Желева, Т. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Голосняк Т. А. Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О., Желева Т. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 88.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_88-88.pdf129.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.