Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.advisorЖелева, Т. С.-
dc.contributor.authorГолосняк, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:03:51Z-
dc.date.available2023-04-18T10:03:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГолосняк Т. А. Актуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О., Желева Т. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30248-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАктуальні питання розвитку технологій замороженої м’ясної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_88-88.pdf129.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.