Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30247
Назва: Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Автори: Бударіна, А. І.
Щербина, С. О.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бударіна А. І., Щербина С. О. Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 87.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_87-87.pdf129.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.