Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247
Title: | Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів |
Authors: | Бударіна, А. І. Щербина, С. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Янчева, М. О. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бударіна А. І., Щербина С. О. Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 87. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_87-87.pdf | 129.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.