Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247
Title: Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Authors: Бударіна, А. І.
Щербина, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бударіна А. І., Щербина С. О. Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_87-87.pdf129.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.