Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30247
Название: Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Авторы: Бударіна, А. І.
Щербина, С. О.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бударіна А. І., Щербина С. О. Використання антиоксидантів у технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 87.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30247
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_87-87.pdf129.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.