Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Назва: | Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби |
Автори: | Руденко, A. .І. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Голік, О. В. Діденко, С. Ю. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Руденко, А.І., Лисюк Г.М., Олійник С.Г., Голік О.В., Діденко С.Ю. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66-67 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-66-67.pdf | 208.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.