Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуденко, A. .І.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorГолік, О. В.-
dc.contributor.authorДіденко, С. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-17T21:59:10Z-
dc.date.available2023-04-17T21:59:10Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationРуденко, А.І., Лисюк Г.М., Олійник С.Г., Голік О.В., Діденко С.Ю. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66-67uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЩодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полбиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-66-67.pdf208.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.