Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Название: Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби
Авторы: Руденко, A. .І.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Голік, О. В.
Діденко, С. Ю.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Руденко, А.І., Лисюк Г.М., Олійник С.Г., Голік О.В., Діденко С.Ю. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66-67
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-66-67.pdf208.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.