Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Title: | Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби |
Authors: | Руденко, A. .І. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Голік, О. В. Діденко, С. Ю. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Руденко, А.І., Лисюк Г.М., Олійник С.Г., Голік О.В., Діденко С.Ю. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66-67 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-66-67.pdf | 208.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.