Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Title: Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби
Authors: Руденко, A. .І.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Голік, О. В.
Діденко, С. Ю.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Руденко, А.І., Лисюк Г.М., Олійник С.Г., Голік О.В., Діденко С.Ю. Щодо оцінки хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з полби. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 66-67
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30157
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-66-67.pdf208.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.