Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30005
Назва: Development of technology tinned meat pate with the use of emulsifiers
Автори: Tereschenko, N. М.
Науковий керівник : Dromenko, О. B.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Tereschenko N. М. Development of technology tinned meat pate with the use of emulsifiers. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Dromenko О. B. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 379.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30005
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_378.pdf127.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.