Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDromenko, О. B.-
dc.contributor.authorTereschenko, N. М.-
dc.date.accessioned2023-04-14T12:11:56Z-
dc.date.available2023-04-14T12:11:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationTereschenko N. М. Development of technology tinned meat pate with the use of emulsifiers. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Dromenko О. B. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 379.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30005-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleDevelopment of technology tinned meat pate with the use of emulsifiersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_378.pdf127.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.