Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Назва: Party menu planning (Планування меню для вечірки)
Автори: Рааб, А. В.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372.
Короткий огляд (реферат): Доповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf173.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.