Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Название: Party menu planning (Планування меню для вечірки)
Авторы: Рааб, А. В.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372.
Краткий осмотр (реферат): Доповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf173.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.