Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Название: | Party menu planning (Планування меню для вечірки) |
Авторы: | Рааб, А. В. |
Научный руководитель: | Ков’ях, І. І. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Рааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372. |
Краткий осмотр (реферат): | Доповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf | 173.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.