Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorРааб, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-14T11:07:52Z-
dc.date.available2023-04-14T11:07:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999-
dc.description.abstractДоповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleParty menu planning (Планування меню для вечірки)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf173.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.