Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29999
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ков’ях, І. І. | - |
dc.contributor.author | Рааб, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T11:07:52Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T11:07:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Рааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999 | - |
dc.description.abstract | Доповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Party menu planning (Планування меню для вечірки) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf | 173.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.