Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Title: Party menu planning (Планування меню для вечірки)
Authors: Рааб, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рааб А. В. Party menu planning (Планування меню для вечірки). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 372.
Abstract: Доповідь містить керівництво до організації домашніх вечірок, допомагає зробити це під гаслом «Зробіть це швидко і легко». Для полегшення підготовки, сервірування, складання меню ми звертаємося до досвідчених у цій справі господинь. Диференціюємо проблеми приготування пуншу та сніданку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29999
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_372.pdf173.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.