Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29992
Title: Меат as a key element of a balanced diet
Authors: Онищенко, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Архипова, В. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко М. С. Меат as a key element of a balanced diet. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 365.
Abstract: Проаналізовано склад різних сортів м’яса (амінокислоти, вітаміни, білки тощо) та представлено різноманітні рецепти страв з м’яса та рекомендації щодо збалансованої дієти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29992
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_365.pdf235.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.