Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29992
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Архипова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Онищенко, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T10:48:36Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T10:48:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко М. С. Меат as a key element of a balanced diet. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 365. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29992 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано склад різних сортів м’яса (амінокислоти, вітаміни, білки тощо) та представлено різноманітні рецепти страв з м’яса та рекомендації щодо збалансованої дієти. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Меат as a key element of a balanced diet | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_365.pdf | 235.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.