Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorОнищенко, М. С.-
dc.date.accessioned2023-04-14T10:48:36Z-
dc.date.available2023-04-14T10:48:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОнищенко М. С. Меат as a key element of a balanced diet. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 365.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29992-
dc.description.abstractПроаналізовано склад різних сортів м’яса (амінокислоти, вітаміни, білки тощо) та представлено різноманітні рецепти страв з м’яса та рекомендації щодо збалансованої дієти.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМеат as a key element of a balanced dietuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_365.pdf235.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.