Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Назва: The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд)
Автори: Літвінова, В. О.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Літвінова В. О. The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 356.
Короткий огляд (реферат): У доповіді розповідається про особливості шведської кухні, про приготування м’яса, риби, овочів. Вишуканий смак страв шведської кухні вразить навіть найвибагливішого гурмана.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_356.pdf174.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.