Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorЛітвінова, В. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:59:11Z-
dc.date.available2023-04-14T09:59:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛітвінова В. О. The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 356.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983-
dc.description.abstractУ доповіді розповідається про особливості шведської кухні, про приготування м’яса, риби, овочів. Вишуканий смак страв шведської кухні вразить навіть найвибагливішого гурмана.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_356.pdf174.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.