Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Название: The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд)
Авторы: Літвінова, В. О.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Літвінова В. О. The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 356.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді розповідається про особливості шведської кухні, про приготування м’яса, риби, овочів. Вишуканий смак страв шведської кухні вразить навіть найвибагливішого гурмана.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_356.pdf174.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.