Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Title: The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд)
Authors: Літвінова, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Літвінова В. О. The smorgasbord swedish cooking at its very best (Шведський сморгасборд). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 356.
Abstract: У доповіді розповідається про особливості шведської кухні, про приготування м’яса, риби, овочів. Вишуканий смак страв шведської кухні вразить навіть найвибагливішого гурмана.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29983
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_356.pdf174.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.