Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973
Назва: Range, quality and nutritional value of bread
Автори: Коваль, К.
Науковий керівник : Кондратенко, М. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коваль К. Range, quality and nutritional value of bread. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 346.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто різновиди, якості та поживні цінності хліба. Представлені аналізи класифікацій хлібопекарських виробів та умови їх зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_346.pdf174.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.