Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКондратенко, М. В.-
dc.contributor.authorКоваль, К.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:37:33Z-
dc.date.available2023-04-14T09:37:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКоваль К. Range, quality and nutritional value of bread. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 346.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973-
dc.description.abstractРозглянуто різновиди, якості та поживні цінності хліба. Представлені аналізи класифікацій хлібопекарських виробів та умови їх зберігання.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleRange, quality and nutritional value of breaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_346.pdf174.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.