Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973
Title: Range, quality and nutritional value of bread
Authors: Коваль, К.
metadata.dc.contributor.advisor: Кондратенко, М. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коваль К. Range, quality and nutritional value of bread. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 346.
Abstract: Розглянуто різновиди, якості та поживні цінності хліба. Представлені аналізи класифікацій хлібопекарських виробів та умови їх зберігання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29973
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_346.pdf174.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.