Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Назва: Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах
Автори: Хвостенко, К. В.
Мирчевська, К. Г.
Науковий керівник : Іоргачова, К. Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хвостенко К. В., Мирчевська К. Г. Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Іоргачова К. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_79-79.pdf121.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.