Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Название: | Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах |
Авторы: | Хвостенко, К. В. Мирчевська, К. Г. |
Научный руководитель: | Іоргачова, К. Г. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Хвостенко К. В., Мирчевська К. Г. Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Іоргачова К. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 79. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_79-79.pdf | 121.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.