Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorІоргачова, К. Г.-
dc.contributor.authorХвостенко, К. В.-
dc.contributor.authorМирчевська, К. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:36:32Z-
dc.date.available2023-04-14T07:36:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХвостенко К. В., Мирчевська К. Г. Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Іоргачова К. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_79-79.pdf121.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.