Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Іоргачова, К. Г. | - |
dc.contributor.author | Хвостенко, К. В. | - |
dc.contributor.author | Мирчевська, К. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T07:36:32Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T07:36:32Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Хвостенко К. В., Мирчевська К. Г. Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Іоргачова К. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_79-79.pdf | 121.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.