Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Title: Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах
Authors: Хвостенко, К. В.
Мирчевська, К. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Іоргачова, К. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хвостенко К. В., Мирчевська К. Г. Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Іоргачова К. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 79.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29942
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_79-79.pdf121.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.