Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29706
Назва: Кулхантинг – новітній інструмент маркетингу
Автори: Соболев, В. Л.
Науковий керівник : Кривошеєва, Н. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Соболев В. Л. Кулхантинг – новітній інструмент маркетингу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кривошеєва Н. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 274.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29706
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_274.pdf118.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.