Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2952
Название: Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик
Другие названия: Duration of freezing of raw food materials with respect to thermal characteristics
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Семенюк, Дмитро Павлович
Ключевые слова: охолодження;заморожування;теплопровідність;теплоємність;охлаждение;замораживание;теплопроводность;теплоемкость;cooling;freezing;thermal conductivity;heat capacity
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Потапов В. О., Семенюк Д. П. Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 337-343.
Краткий осмотр (реферат): Отримані формули для інженерних розрахунків тривалості охолодження та заморожування харчової сировини з урахуванням температурної залежності теплофізичних характеристик. В основу розрахунків покладено інтегральне рівняння збереження та перенесення енергії в процесах із фазовими переходами й хімічними реакціями.
The basis of the problem in question is the integral equation of conservation and transfer of energy in processes with phase transitions and chemical reactions. Solution of the equation is obtained in the approximation of constant body density and temperature dependency for specific heat coefficient and thermal conductivity coefficient. The solution for the equation is obtained. It lies in duration of the process which is composed of cooling process duration and freezing process duration. The obtained formulae are suitable for engineering calculations of durations of cooling and freezing of food products with respect to thermal characteristics.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2952
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (19)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_1_41.pdf289.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.