Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29469
Назва: Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини
Автори: Жученко, К. М.
Задніпрянська, Ю. Г.
Науковий керівник : Гревцева, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Жученко К. М., Задніпрянська Ю. Г. Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29469
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_63-63.pdf121.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.