Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29469
Название: Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини
Авторы: Жученко, К. М.
Задніпрянська, Ю. Г.
Научный руководитель: Гревцева, Н. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Жученко К. М., Задніпрянська Ю. Г. Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29469
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_63-63.pdf121.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.