Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorЖученко, К. М.-
dc.contributor.authorЗадніпрянська, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-09T15:00:49Z-
dc.date.available2023-04-09T15:00:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЖученко К. М., Задніпрянська Ю. Г. Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29469-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_63-63.pdf121.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.