Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29469
Title: Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини
Authors: Жученко, К. М.
Задніпрянська, Ю. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Гревцева, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жученко К. М., Задніпрянська Ю. Г. Удосконалення технології макаронних виробів із додаванням збагачувальної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29469
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_63-63.pdf121.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.