Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2927
Назва: Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
Інші назви: New effective technologies of production of concentrated products on the base of fruit and vegetable raw material
Автори: Маяк, Віталій Іванович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Сардаров, Азіз Мурадович
Ключові слова: реологічні властивості;цукати;напої;конфітюри;концентрати;процеси;виробництво;реологические свойства;цукаты;напитки;конфитюры;концентраты;процессы;производство;rheological properties;candied fruits;drinks;jams;concentrates;processes;production
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В., Сардаров А. М. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 160-167.
Короткий огляд (реферат): В статті викладено результати досліджень та запропоновано до впровадження нові високоефективні, маловідходні та енергозберігальні технології концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництва.
Development of the theory of processes and improvement of equipment based on the creation of theoretical models of hydro, heat and mass exchange processes, that are based on the structural and mechanical properties of the products made the basis of new effective ways of producing concentrated products 161 from high quality fruit and vegetable raw material with minimum loss of raw material theory. New ways of producing paste-like concentrate of beverages and candied fruit with RFV are proposed. The construction of effective screw scrapper mixer (SSM) is designed. Rational parameters of the investigated processes and equipment are determined. Economic efficiency of scientific and technical developments is proved; a set of measures is performed for their implementation into production is realized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2927
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (19)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_1_22.pdf256.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.