Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2927
Название: | Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини |
Другие названия: | New effective technologies of production of concentrated products on the base of fruit and vegetable raw material |
Авторы: | Маяк, Віталій Іванович Маяк, Ольга Анатоліївна Ляшенко, Богдан Віталійович Сардаров, Азіз Мурадович |
Ключевые слова: | реологічні властивості;цукати;напої;конфітюри;концентрати;процеси;виробництво;реологические свойства;цукаты;напитки;конфитюры;концентраты;процессы;производство;rheological properties;candied fruits;drinks;jams;concentrates;processes;production |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В., Сардаров А. М. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 160-167. |
Краткий осмотр (реферат): | В статті викладено результати досліджень та запропоновано до
впровадження нові високоефективні, маловідходні та енергозберігальні
технології концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини:
цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних
концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених
концентрованих продуктів та процеси їх виробництва. Development of the theory of processes and improvement of equipment based on the creation of theoretical models of hydro, heat and mass exchange processes, that are based on the structural and mechanical properties of the products made the basis of new effective ways of producing concentrated products 161 from high quality fruit and vegetable raw material with minimum loss of raw material theory. New ways of producing paste-like concentrate of beverages and candied fruit with RFV are proposed. The construction of effective screw scrapper mixer (SSM) is designed. Rational parameters of the investigated processes and equipment are determined. Economic efficiency of scientific and technical developments is proved; a set of measures is performed for their implementation into production is realized. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2927 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (19) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_22.pdf | 256.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.