Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275
Назва: Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Вельможна, Ю. В.
Науковий керівник : Гончаренко, Н. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Вельможна Ю. В. Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гончаренко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 147.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_147.pdf113.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.