Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275
Title: | Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Вельможна, Ю. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гончаренко, Н. Г. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Вельможна Ю. В. Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гончаренко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 147. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_147.pdf | 113.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.