Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275
Title: Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Вельможна, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гончаренко, Н. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вельможна Ю. В. Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гончаренко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 147.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_147.pdf113.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.