Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Title: Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування
Authors: Хомутова, Т. Ю.
Кабанець, А. А.
Стародуб, Ж. Ж.
metadata.dc.contributor.advisor: Касілова, Л. О.
Журавльов, С. В.
Процик, В. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хомутова Т. Ю., КабанецьА. А., Стародуб Ж. Ж. Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В., Процик В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_51-51.pdf184.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.