Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Касілова, Л. О. | - |
dc.contributor.advisor | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.advisor | Процик, В. О. | - |
dc.contributor.author | Хомутова, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кабанець, А. А. | - |
dc.contributor.author | Стародуб, Ж. Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-04T14:41:22Z | - |
dc.date.available | 2023-04-04T14:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Хомутова Т. Ю., КабанецьА. А., Стародуб Ж. Ж. Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В., Процик В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_51-51.pdf | 184.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.