Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Название: Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування
Авторы: Хомутова, Т. Ю.
Кабанець, А. А.
Стародуб, Ж. Ж.
Научный руководитель: Касілова, Л. О.
Журавльов, С. В.
Процик, В. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хомутова Т. Ю., КабанецьА. А., Стародуб Ж. Ж. Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В., Процик В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 52.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_51-51.pdf184.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.