Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Назва: | Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування |
Автори: | Хомутова, Т. Ю. Кабанець, А. А. Стародуб, Ж. Ж. |
Науковий керівник : | Касілова, Л. О. Журавльов, С. В. Процик, В. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Хомутова Т. Ю., КабанецьА. А., Стародуб Ж. Ж. Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В., Процик В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 52. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_51-51.pdf | 184.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.