Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Назва: Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування
Автори: Хомутова, Т. Ю.
Кабанець, А. А.
Стародуб, Ж. Ж.
Науковий керівник : Касілова, Л. О.
Журавльов, С. В.
Процик, В. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хомутова Т. Ю., КабанецьА. А., Стародуб Ж. Ж. Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В., Процик В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29022
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_51-51.pdf184.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.