Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29019
Назва: Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Автори: Тригубенко, Ю. М.
Науковий керівник : Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тригубенко Ю. М. Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29019
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_48-48.pdf133.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.